ΒΕΛΤΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΣΑΣ

Απογειώστε την εμπειρία πλοήγησης του επισκέπτη της ιστοσελίδας σας αυξάνοντας κατακόρυφα την ταχύτητα φόρτωσης της.

Ποιοτικό Hosting

Το Hosting επηρεάζει σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης μιας ιστοσελίδας γι’ αυτό η επιλογή πακέτου hosting και των παροσών του είναι εξαιρετικά σημαντική.

Κατασκευή Ιστοσελίδας

Ο τρόπος κατασκευής και ανάπτυξης μίας ιστοσελίδας όπως και η πλατφόρμα και τα εργαλεία που θα χρησιμοποιηθούν επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την ταχύτητα φόρτωσης μίας ιστοσελίδας.

Ποιοτικός Κώδικας

Το γρήγορο ανέβασμα μίας ιστοσελίδας απαιτεί ποιοτικό και καλογραμμένο κώδικα χωρίς λάθη και παραλείψεις που μπορεί να φέρουν σημαντικές καθυστερήσεις στο ανέβασμα μίας ιστοσελίδας.

Βελτιστοποίηση Εικόνων

Ο μεγάλος όγκος από εικόνες  που έχουν ανέβει σε μία ιστοσελίδα και δεν έχουν επεξεργαστεί κατάλληλα επιφέρουν αργό page loading. Γι’ αυτό πριν το ανέβασμα μίας φωτογραφίας επιβάλλεται η βελτιστοποίησή της.

Βελτιστοποίηση Ταχύτητας Ιστοσελίδας

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Σημαντικός παράγοντας και για την εμπειρία του επισκέπτη.


Η βελτιστοποίηση της ταχύτητας φόρτωσης μίας ιστοσελίδας σήμερα, είναι ένας σημαντικός παράγοντας και για την εμπειρία του επισκέπτη, για τις πωλήσεις αλλά και για το SEO της ιστοσελίδας μας.

Η αύξηση της ταχύτητας φόρτωσης προσδίδει σε μία εταιρική ιστοσελίδα σημαντικό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού.

Μία εταιρική ιστοσελίδα η οποία φορτώνει αργά μπορεί να αποτρέψει πολλούς χρήστες από το να την επισκεφτούν. Από έρευνες έχει αποδειχθεί ότι το 47% των χρηστών που επισκέπτονται ιστοσελίδες που φορτώνουν αργά είναι πολύ πιθανό να τις εγκαταλείψουν.

ΑΥΞΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

 Η ταχύτητα φόρτωσης επηρεάζει πολύ το ποσοστό μετατροπών από επισκέπτες σε πελάτες κυρίως όσον αφορά τις εταιρικές ιστοσελίδες και τα  Eshop.

ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ GOOGLE

Search Engine Optimization – SEO | Πωλήσεις | Eshop


Από έρευνες που έχουν γίνει έχει αποδειχτεί ότι η μηχανή αναζήτησης της Google δίνει τεράστια βαρύτητα στην ταχύτητα φόρτωσης μίας ιστοσελίδας και το θεωρεί σημαντικό παράγοντα SEO (Search Engine Optimization) και στο να λάβει μία ιστοσελίδα ψηλότερη βαθμολογία στο Google Adwords Quality Score.

Επίσης η ταχύτητα φόρτωσης επηρεάζει πολύ το ποσοστό μετατροπών από επισκέπτες σε πελάτες κυρίως όσον αφορά τα eshop.

Google Quality Score

Z-DESIGN.GR

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΦΟΡΤΩΣΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

Στη Z Design με την πολυετή εμπειρία μας χρησιμοποιούμε όλες τις τεχνικές βελτιστοποίησης ταχύτητας και φόρτωσης μίας ιστοσελίδας, όπως:

Εγγραφή Σωστού Κώδικα

Βελτιστοποίηση εικόνων

Βελτιστοποίηση Βάσης

Minify Css, Html

Combine Css, Js

Ενεργοποίηση gZip

Χρήση τεχνικής LazyLoad

Σωστή επιλογή Hosting

Απενεργοποίηση Hotlinking

Χρήση Expires header

Αναβάθμιση CMS

Αναβάθμιση Plugins

Βελτιστοποίηση κώδικα

Χρήση plugin Cache

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΦΟΡΤΩΣΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

Search