ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΑ PORTAL

Οnline ηλεκτρονικές εφημερίδες και περιοδικά.

Κατασκευή Portal - Ειδησεογραφικές ιστοσελίδες
Κατασκευή ηλεκτρονικές εφημερίδες - περιοδικά

Z DESIGN | ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ PORTAL

Στη Ζ Design δημιουργούμε ιστοσελίδες ενημέρωσης – ειδησεογραφικά portal, online ηλεκτρονικές εφημερίδες και περιοδικά με ειδικό σχεδιασμό ώστε να έχουν την δυνατότητα να φιλοξενούν απεριόριστα άρθρα ποικίλης ύλης και θεματογραφίας, με μεγάλο αριθμό διαφημίσεων μεγάλης προβολής. Δημιουργούμε online ειδησεογραφικά portal - blog με στόχο εκτός του να φέρουν μεγάλη επισκεψιμότητα σε μία ιστοσελίδα, να αποφέρουν και κέρδη στον ιδιοκτήτη της.

Στη ZDesign κατασκευάζουμε ιστοσελίδες ενημέρωσης - portlas ποίκιλης θεματολογίας όπως: ειδήσεων, σπορ, μουσικής, πολιτισμού, επιστημονικές, τεχνών, οικονομίας κτλ... Είμαστε εξειδικευμένοι στην κατασκευή ηλεκτρονικών εφημερίδων και περιοδικών και δημιουργούμε portals που είναι προσαρμοσμένα στις ξεχωριστές ανάγκες του κάθε επαγγελματία στο χώρο των ειδήσεων.

Με δυνατότητα απεριόριστων κατηγοριών και άρθρων

Με δυνατότητα απεριόριστων μενού και υπομενού

Με δυνατότητα απεριόριστης προβολής διαφημιστικών banners

E-Magazine Online Εφημερίδες και Περιοδικά

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ PORTAL

Online Ηλεκτρονικές Εφημερίδες & Περιοδικά - Blog Ενημέρωσης

Δημιουργούμε δυναμικές ιστοσελίδες με επαγγελματική δομή και εμφάνιση στην κατασκευή ιστοσελίδων portals. Με εφαρμογές εύκολης διαχείρισης μεγάλων δυνατοτήτων, ποικιλία διαχείρισης διαφορετικής αρθρογραφίας με τυποποιημένη επαγγελματική εμφάνιση άρθρων για επαγγελματική εμφάνιση της ιστοσελίδας ενημέρωσης.

Μελετούμε και σχεδιάζουμε ειδικά για τον τομέα της προβολής διαφημίσεων και χορηγών. Δημιουργούμε απεριόριστες θέσεις διαφημίσεων για διαφημιστικά (κυλιόμενα ή μη banner), μελετημένων κατά περίπτωση διαστάσεων για τυποποιημένες διαφημίσεις, σε στοχευμένες θέσεις ώστε να έχουμε μία εντυπωσιακή εμφάνιση της ιστοσελίδας όσες διαφημίσεις και αν προσθέσουμε.

Τα ειδησεογραφικά portal, online ηλεκτρονικές εφημερίδες και περιοδικά είναι ιδανικά για όσους στοχεύουν στο κέρδος μέσω διαφημίσεων.

Responsive Web Design

Responsive Web Design

 

Στη Z Design ειδικευόμαστε στην κατασκευή Responsive Design, δηλαδή σχεδιάζουμε ηλεκτρονικές εφημερίδες και περιοδικά, με αυτόματη προσαρμογή σε όλες τις οθόνες, είτε πρόκειται για υπολογιστή, Laptop, Smartphone ή Tablet. Είναι δυναμικές ιστοσελίδες φιλικές προς τις μηχανές αναζήτησης γιατί το responsive design είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας SEO.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ PORTAL

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚO PORTAL

Δημιουργούμε online εφημερίδες και περιοδικά ιδανικά για κάθε επαγγελματία και κάθε κλάδο ενημέρωσης.


Στη Ζ Design δημιουργούμε ειδησεογραφικές ιστοσελίδες, online εφημερίδες και περιοδικά για την πολιτική, την κοινωνία, τον αθλητισμό, την οικονομία, για την περιοχή σας, τον σύλλογό σας, τουριστικά portal, για την μόδα και την ομορφιά, την υγεία, επαγγελματικά portal που ενημερώνουν τον κόσμο για τον κλάδο της εργασίας σας κτλ...

Ιδανικά για επαγγελματίες στον χώρο της ενημέρωσης που με μια επιτυχημένη ιστοσελίδα (online εφημερίδα, περιοδικό, portal, blog) θέλουν να κερδίσουν χρήματα από την προώθηση υπηρεσιών, προϊόντων, διαφημίσεων ή από χορηγούς της ιστοσελίδας.

Σας δίνουμε όλες τις δυνατότητες γιατί διαθέτουμε όλες τις προϋποθέσεις κατασκευής τους εύκολα, γρήγορα και οικονομικά.

Z-DESIGN.GR | WEB DESIGN | VIDEO

Search