ΣΤΗΝ Z DESIGN ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΠΟΙΟΤΙΚΑ BACKLINS ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

Αύξηση Επισκεψιμότητας SEO
Αύξηση Πωλήσεων SEO
Ποιοτικοί Σύνδεσμοι

Ποιοτικοί Σύνδεσμοι

Εντοπίζουμε και συνδέουμε την ιστοσελίδα σας με ιστοσελίδες αυθεντίας (Authority Pages)  των οποίων οι σύνδεσμοι θα δώσουν την μέγιστη ώθηση στις μηχανές αναζήτησης.

Με πολλές λέξεις κλειδιά

Με πολλές λέξεις κλειδιά

Χρησιμοποιούμε ως στρατηγική πολλαπλές φράσεις-κλειδιά στο κείμενο της σύνδεσης σας με την ιστοσελίδα σας, έχοντας ήδη βελτιστοποιήσει σωστά την ιστοσελίδα σας.

Φιλικοί στις μηχανές αναζήτησης

Φιλικοί στις μηχανές αναζήτησης

Χρησιμοποιούμε φιλικούς συνδέσμους με τις μηχανές αναζήτησης και σχετικούς με την ιστοσελίδα σας, ώστε να έχουμε τα μέγιστα ποιοτικά αποτελέσματα SEO.

Δημιουργία Ποιοτικών Συνδέσμων Backlinks

ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΜΑΣ ΣΤΗ Z DESIGN

Η ποιότητα έλκει την ποιότητα και η επιμονή φέρνει αποτέλεσμα

Στη Z Design χρησιμοποιούμε όλες τις βασικές αρχές για την οικοδόμηση ποιοτικών συνδέσμων (backlinks) και τη βελτιστοποίηση της ιστοσελίδα σας στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. 

Οι εισερχόμενοι ποιοτικοί σύνδεσμοι σε μια ιστοσελίδα για την Google και για τις υπόλοιπες μηχανές αναζήτησης γενικότερα, είναι πάρα πολύ σημαντική, γι’ αυτό και στην Z Design δίνουμε μεγάλη σημασία και προσοχή στη δημιουργία ποιοτικών συνδέσμων με σωστές λέξεις κλειδιά.

Οι βασικές μας αρχές στη Z Design είναι ότι η ποιότητα προσελκύει την ποιότητα και ότι η επιμονή φέρνει αποτέλεσμα. Γι’ αυτούς τους λόγους βρίσκουμε για εσάς τα πιο ποιοτικά sites για να συνδεθούν με την ιστοσελίδα σας και ξεκινάμε μέρα με την μέρα και μήνα με το μήνα, την σταθερή ανοικοδόμηση των συνδέσμων, γιατί είναι προτιμότερη μία σταθερή ανοικοδόμηση συνδέσμων, παρά μία ανοικοδόμηση της μιας μέρας και μετά τίποτα.

Δημιουργία ποιοτικών συνδέσμων z-design.gr

Νικήστε τους Ανταγωνιστές σας

Bγείτε πρώτοι στις μηχανές αναζήτησης με σωστή χρήση των Backlinks

Στη Z Design κάνουμε εμπεριστατωμένη έρευνα και ανάλυση αγοράς μελετώντας τους ανταγωνιστές σας. Αφού βελτιώσουμε την ιστοσελίδα σας (On-Page Optimization SEO) δημιουργούμε συνδέσμους ώστε να νικήσουμε τον ανταγωνισμό και να βγάλουμε την ιστοσελίδα σας στις πρώτες θέσεις της Google και των όλων των μηχανών αναζήτησης.

Δημιουργούμε Ποιοτικούς Συνδέσμους  Backlinks

ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ

Δηλαδή συνδέσμους (backlinks) από σελίδες με:

  • Έχουν ίσο ή μεγαλύτερο Google PageRank από τη ιστοσελίδας σας.
  • Έχουν παρόμοιο περιεχόμενο με την δική σας ιστοσελίδα.
  • Έχουν σχετικές μετα-ετικέτες (meta-tags).
  • Προέρχονται από διαφορετικές πηγές.
  • Έχουν ήδη συνδεδεμένες πολλές άλλες ποιοτικές ιστοσελίδες.

Επίσης δεν είναι το μόνο σημαντικό, ποιες και πόσες ιστοσελίδες συνδέονται με εσάς αλλά και ο τρόπος με τον οποίο συνδέονται. Ο τρόπος με τον οποίο συνδέεται μια ιστοσελίδα είναι και το κλειδί της επιτυχίας.

Υπάρχουν τρεις βασικοί τύποι συνδέσμων:

1. Μονόδρομοι Σύνδεσμοι: Οι οποίοι προέρχονται από μια ιστοσελίδα σε μια άλλη. Αυτοί οι σύνδεσμοι είναι πάρα πολύ σημαντικοί και η Google τους αξιολογεί στο μέγιστο βαθμό.

2. Αμφίδρομοι Σύνδεσμοι: Δηλαδή όταν ανταλλάσουμε αμοιβαίους συνδέσμους με άλλες ιστοσελίδες. Είναι πολύτιμοι σύνδεσμοι αλλά όχι όσο οι μονόδρομοι.

 3. Τριγωνικοί Σύνδεσμοι: Όταν η δική μας σελίδα (Α) συνδέεται με μια σελίδα (Β), η (Β) συνδέεται με την (Γ) και τελικά η (Γ) συνδέεται με την δική μας σελίδα (Α). Αυτός ο τρόπος είναι και ο ιδανικότερος τρόπος σύνδεσης.

Social Bookmarking

Καταχώρηση σε Directories

Σχολιασμοί σε Blogs

Καταχώρηση Classified ads

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ BACKLINKS

Ηλικία του συνδεόμενου Domain Name: 

Τα backlinks από παλιά domain names είναι αποδοτικότερα στο SEO σε σύγκριση με τα πιο νέα.

Αριθμός των Linking Root Domains:
Ο αριθμός των συνδεόμενων με backlink domain είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες κατάταξης στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης και ιδιαίτερα της Google.

Αριθμός των Συνδέσμων από διαφορετικές C-Class IPs:
Οι σύνδεσμοι από διαφορετικές Class-C IPs διευθύνσεις συνιστούν ένα μεγαλύτερο εύρος στους ιστοτόπους που συνδέονται με σας.

Αριθμός των συνδεδεμένων Σελίδων:
Ο συνολικός αριθμός των συνδεδεμένων σελίδων, ακόμα και εάν πρόκειται από το ίδιο domain name, είναι ένας παράγοντας κατάταξης.

Alt Tag για τα Image Links:
Το alt text είναι η έκδοση για εικόνες του anchor text, του κειμένου στο σύνδεσμο ο οποίος και αυτός είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας SEO.

 Links από .edu ή .gov Domains:

Τα TLD, οι καταλήξεις των domain name βοηθούν την κατάταξη ιστοτόπων σε ιστοτόπους με συνδέσμους από .gov και .edu καταλήξεις.

PageRank των Συνδεόμενων Σελίδων:
Το PageRank των συνδεόμενων σελίδων είναι ένας πάρα πολύ σημαντικός παράγοντας κατάταξης για τη Google.

Social Shares της σελίδας σας:
Η ποσότητα των social shares, κοινοποιήσεων, δημοσιεύσεων, tweets και άλλα επηρεάζουν την αξία και την ποιότητα του συνδέσμου σας.

Σύνδεσμοι από “κακούς” ιστοτόπους:
Σύνδεσμοι από “κακούς” ιστοτόπους μπορούν να βλάψουν σημαντικά μία ιστοσελίδα.

Guest Posts:
Είναι μια αδιαμφισβήτητα White Hat SEO τεχνική, οι σύνδεσμοι που προέρχονται από guest posts.

Σύνδεσμοι στην Αρχική Σελίδα από το Domain που βρίσκεται η σελίδα:
Σύνδεσμοι στην HomePage παίζουν σημαντικό και καθοριστικό ρόλο στη σημαντικότητα όλων των συνδέσμων του ιστοτόπου και της σελίδας.

Nofollow Links:
Η επίσημη θέση της Google είναι ότι απλώς δεν ακολουθεί αυτούς τους συνδέσμους. Στην πραγματικότητα όμως μετράνε στην κατάταξη και αυτοί οι σύνδεσμοι, αλλά λιγότερο από τα dofollow.

Διασπορά των ειδών των Συνδέσμων:
Έχοντας ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των συνδέσμων σας από μία μόνο πηγή είναι επικίνδυνη ένδειξη για spam. Ενώ αντίθετα σύνδεσμοι από διαφορετικές πηγές είναι ένα σημάδι ενός φυσικού link profile.

Sponsored Links ή αλλιώς ανταλλαγή links:
Ειδικοί διαφημιστικοί σύνδεσμοι ή αλλιώς ανταλλαγή links ή προτεινόμενοι σύνδεσμοι είναι σημαντικοί αλλά χαμηλότερης αξίας από τους κανονικούς συνδέσμους.

Contextual Links - σύνδεσμοι κειμένου:
Οι σύνδεσμοι που περιέχονται μέσα στο βασικό κείμενο του ιστοτόπου είναι ισχυρότεροι από το άλλους συνδέσμους που βρίσκονται σε άλλα σημεία ενός ιστοτόπου.

Υπερβολικά 301 Redirects στη σελίδα:
Σύμφωνα με την Google σύνδεσμοι που προέρχονται από 301 redirects χάνουν μερικό ή ακόμη και όλο το PR.

Backlink Anchor Text:
Ο σύνδεσμος κειμένου είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας SEO, αλλά θέλει μεγάλη προσοχή στην ποσότητα αυτών των συνδέσμων γιατί μπορεί να θεωρηθεί και ως σήμα spam.

Σύνδεσμος κειμένου του εσωτερικού link:
Οι εσωτερικοί σύνδεσμοι και οι σύνδεσμοι κειμένου είναι και αυτοί ένας σημαντικός παράγοντας SEO.

Περιγραφή του τίτλου του Link:
Ο τίτλος του συνδέσμου (δηλαδή το κείμενο που εμφανίζεται όταν βάζουμε το ποντίκι από πάνω στον σύνδεσμο) χρησιμοποιείται ως ακόμα ένας παράγοντας SEO.

Εθνικά ονόματα ή TLD των συνδεόμενων Domain Names:
Παίρνοντας συνδέσμους από χώρες με συγκεκριμένη κατάληξη domain name, για παράδειγμα .gr σας μας βοηθάει να τα πάμε καλύτερα στην συγκεκριμένη χώρα, δηλαδή στην Ελλάδα.

Η θέση των Συνδέσμων στο περιεχόμενο:
Οι σύνδεσμοι στην αρχή του κειμένου τείνουν να έχουν λίγο μεγαλύτερη βαρύτητα από ότι οι σύνδεσμοι στο τέλος του κειμένου.

Η θέση των Links στη σελίδα:
Το που εμφανίζεται ο κάθε σύνδεσμος σε μία σελίδα είναι σημαντικός. Γενικά, οι ενσωματωμένοι σύνδεσμοι στο κείμενο είναι πιο ισχυροί από τους συνδέσμους που βρίσκονται στο Footer ή στο Sidebar (στο υποσέλιδο και στην πλάγια μπάρα).

Σχετικότητα του διασυνδεόμενου Domain Name:
Ένας σύνδεσμος από έναν ιστότοπο σε μια παρόμοια αγορά με τη δική μας, είναι πολύ καλύτερο και ισχυρότερο, από έναν σύνδεσμο από ένα άσχετο με μας ιστότοπο. Για αυτό και κάθε πετυχημένη SEO στρατηγική θα πρέπει να εστιάζει στην απόκτηση σχετικών συνδέσμων με την δική μας λέξη κλειδί.

Σχετικότητα σε επίπεδο σελίδας:
Ένας σύνδεσμος από μια σελίδα που είναι απόλυτα σχετική με το περιεχόμενο του ιστοτόπου, είναι καλύτερο από ένα σύνδεσμο από μία άσχετη σελίδα.

Το κείμενο γύρω από τη συνδεόμενη λέξη κλειδί:
Οι σύνδεσμοι που προέρχονται από θετικά σχόλια βοηθούν καλύτερα τη Google και γενικότερα τις μηχανές αναζήτησης σε αντίθεση με τα αρνητικά.

Keyword στον Τίτλο:
Η Google δίνει μεγάλη σημασία σε συνδέσμους από σελίδες που ήδη περιέχουν το δικό σας keyword στον τίτλο τους.

Θετική ταχύτητα νέων συνδέσμων:
Η αύξηση και η ταχύτητα με την οποία δημιουργούνται οι σύνδεσμοι προς έναν ιστότοπο, δίνει ένα προβάδισμα στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης, δηλαδή στα SERPs.

Αρνητική ταχύτητα των links:
Αντίθετα όταν οι σύνδεσμοι προς έναν ιστότοπο βαίνουν μειούμενα, τότε μειώνεται το αποτέλεσμα στα SERPs.

Σύνδεσμοι από Σελίδες - Κορυφαίες σε ένα θέμα:
Οι σύνδεσμοι από σελίδες που θεωρούνται κορυφαίες στο είδος τους έχουνε μεγαλύτερη βαρύτητα από τη Google.

Σύνδεσμοι από Authority Sites:
Ένας σύνδεσμος από έναν ιστότοπο ο οποίος θεωρείτε Αuthority Site έχει περισσότερη αξία σε σχέση με ένα μικρό site.

Συνδεδεμένοι ως πηγή στην Wikipedia:
Αν και όλοι οι σύνδεσμοι της Wikipedia είναι nofollow, το να υπάρχουν σύνδεσμοι από την Wikipedia δίνει περισσότερο εμπιστοσύνη και authority στις μηχανές αναζήτησης.

Συμφραζόμενα:
Τα συμφραζόμενα γύρω από το backlink βοηθάνε την Google να μάθει περισσότερα για έναν ιστότοπο.

Ηλικία του Backlink:
Τα παλιότερα backlinks έχουνε μεγαλύτερη δύναμη κατάταξης από ότι τα καινούρια.

Links από πραγματικά sites αντί για Splogs:
Μετά την απελευθέρωση των blog networks, η Google δίνει περισσότερη βαρύτητα στους συνδέσμους από πραγματικές ιστοσελίδες αντί των συνδέσμων από ψεύτικα blogs.

Φυσικό προφίλ των Συνδέσμων:
Ένας σύνδεσμος με φυσικούς δημιουργημένους συνδέσμους πηγαίνει καλύτερα σε σχέση με τα updates της Google.

Αμοιβαίοι Σύνδεσμοι:
H Google για τους παράνομους συνδέσμους αναφέρεται στα υπέρμετρα αμοιβαία links σαν παράδειγμα προς αποφυγή.

Σύνδεσμοι που δημιουργήθηκαν από το χρήστη:
Η Google έχει τη δυνατότητα να ξεχωρίζει τους τεχνητούς συνδέσμους δημιουργήθηκαν από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη του ιστοτόπου, οι οποίοι και πολλές φορές θεωρούνται άχρηστοι σύνδεσμοι.

Links από 301:
Σύνδεσμοι από 301 redirects χάνουν την αξία τους σε σύγκριση με απευθείας τους απευθείας συνδέσμους.

Schema.org Microformats:
Οι σελίδες που υποστηρίζουν microformat ανταγωνίζονται καλύτερα τις σελίδες που δεν έχουν. Αυτό διότι οι σελίδες με το microformat έχουνε πιο υψηλό αριθμό κλικ στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης γιατί παρέχουν πιο πολλές πληροφορίες.

Site στη λίστα DMOZ:
Η Google δίνει βαρύτητα στον κατάλογο DMOZ.

Yahoo Directory Listed:
O αλγόριθμος της Google λέγεται ότι μπορεί να έχει ειδική θέση για το Yahoo Directory.

Αριθμός των εξερχόμενων συνδέσμων στη σελίδα:
Το PageRank είναι πεπερασμένο, έχει δηλαδή ένα όριο από το 0 ως το 10. Ένας σύνδεσμος από μία σελίδα με εκατοντάδες εξερχόμενους συνδέσμους περνάει λιγότερο PR από ότι μία σελίδα με λιγότερους εξερχόμενους συνδέσμους.

Forum Profile Links:
Εξαιτίας του επαγγελματικού πλέον επιπέδου spamming, η Google έχει σημαντικά απαξιώσει τους συνδέσμους από forum profiles.

Αριθμός Λέξεων του συνδεόμενου περιεχομένου:
Ένας σύνδεσμος από ένα άρθρο 1000 λέξεων έχει πιο μεγάλη αξία από ένα μικρότερο κείμενο ενός άρθρου των 25 λέξεων!

Ποιότητα του διασυνδεόμενου περιεχομένου:
Σύνδεσμοι φτωχοί σε post δεν περνάνε την ίδια αξία από ιστοτόπους πλούσιους σε περιεχόμενο, εικόνες, πολυμέσα κτλ...

ΠΑΚΕΤΑ SEO ΤΙΜΕΣ & ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Στη Z Design έχουμε σχεδιάσει 3 έτοιμα μηνιαία πακέτα SEO και προσφέρουμε οποιαδήποτε Custom Υπηρεσία SEO μας ζητήσετε σύμφωνα με τις ανάγκες της ιστοσελίδας σας και τις ανάγκες της επιχείρησης σας. Αυτή θα μπορούσε να περιλαμβάνει μία εργασία SEO που θα μας αναθέτατε με εφ’ άπαξ πληρωμή με την ώρα για μία μεμονωμένη φορά, ή για όσες επιπλέον φορές μας χρειαστείτε μελλοντικά.

Search