ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK

Αποκτήστε επαγγελματική παρουσία στο Facebook για να αυξήσετε το brand value, μέσα από τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες Facebook Marketing της Z Design. H εμπειρία μας στα Social Media, σας διασφαλίζει την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών μας. Δημιουργούμε την επιτυχημένη παρουσία σας στο Facebook με τις ιδιαίτερες ανάγκες της επιχείρησής σας και αναπτύσσουμε μία ενεργή online κοινότητα καταναλωτών γύρω από το brand σας.

Το Facebook στον Κόσμο

To FACEBOOK ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Ο πιο αγαπημένος προορισμός των ελλήνων χρηστών του διαδικτύου.


Σε παγκόσμιο επίπεδο, το Facebook αριθμεί περισσότερους από ένα δισεκατομμύριο ενεργούς χρήστες.

Καθημερινά πραγματοποιούνται κατά μέσο όρο 4 δισεκατομμύρια likes και comments από χρήστες του Facebook, ενώ περισσότερες από 300 εκατομμύρια φωτογραφίες κατά μέσο όρο γίνονται upload στο Facebook καθημερινά. Συνολικά σε παγκόσμιο επίπεδο έχουν αναπτυχθεί περισσότερες από 175 δισεκατομμύρια φιλίες μέσω του Facebook.

Είναι το πιο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο σε 126 χώρες συμπεριλαμβανομένου και της Ελλάδας. Το Facebook αποτελεί τον πιο αγαπημένο προορισμό εκατομμυρίων Ελλήνων χρηστών του Διαδικτύου και των κοινωνικών δικτύων.

FACEBOOK MARKETING

Αμέτρητες ευκαιρίες διαφήμισης και προώθησης της επιχείρησή σας.


Στη Z Design αναπτύσσουμε ολοκληρωμένες καμπάνιες Facebook Marketing παρέχοντας νέες ευκαιρίες διαφήμισης και προώθησης της επιχείρησής σας, του brand και της επαγγελματικής ιστοσελίδας ή του eshop σας.

Με την εμπειρία μας και την μεθοδικότητά μας δημιουργούμε την παρουσία σας στο Facebook σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες της επιχείρησής σας και αναπτύσσουμε μία ενεργή online κοινότητα καταναλωτών γύρω από το brand σας.

Facebook Marketing

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΜΙΑ ONLINE ΕΝΕΡΓΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

 

Στη Z Design η εμπειρία μας στα Κοινωνικά Δίκτυα – Social Media διασφαλίζει την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών μας. Δημιουργούμε την προσαρμοσμένη παρουσία σας στο Facebook βάσει των προϊόντων, των υπηρεσιών και των ιδιαιτέρων αναγκών της επιχείρησής σας.

FACEBOOK ADS & APPLICATIONS

Δώστε πρόσβαση στην σελίδα σας σε ένα μεγάλο αριθμό χρηστών. Στη Ζ Design αναπτύσσουμε βελτιστοποιημένα εικαστικά και δημιουργούμε ελκυστικά κείμενα για τα διαφημιστικά μηνύματα (Facebook Ads), ώστε να προσελκύσουμε τον μέγιστο αριθμό καταναλωτών καθώς και να επωφεληθούμε στο μέγιστο από τις δυνατότητες στόχευσης ενός target group.
Χρησιμοποιώντας το Facebook Ads σε συνδυασμό με άλλες εφαρμογές του Facebook μπορούμε να δώσουμε πρόσβαση σε ένα μεγάλο αριθμό χρηστών.
Με διαγωνισμούς, εκπτώσεις και ειδικά κουπόνια κτλ., μπορούν οι Facebook εφαρμογές να μας βοηθήσουν να προσεγγίσουμε το κοινό μας και να αυξήσουμε τα επίπεδα αλληλεπίδρασή μας με αυτό.

Δημιουργία Επαγγελματικής Σελίδας Facebook

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ FACEBOOK PAGE

Αναλαμβάνουμε εξ’ ολοκλήρου το τεχνικό και εικαστικό στήσιμο της επαγγελματικής σας σελίδας.


Στη Z Design αναλαμβάνουμε με την μέγιστη επιτυχία την δημιουργία και τη διαχείριση της  Επαγγελματικής Facebook Σελίδα σας. Οι σελίδες του facebook βοηθούν την εταιρεία σας να επεκτείνει την παρουσία της στο διαδίκτυο, να την κάνουν πιο αναγνωρίσιμη και να αυξήσουν τις πωλήσεις των προϊόντων σας.

Στη Z Design αναλαμβάνουμε εξ’ ολοκλήρου το τεχνικό και εικαστικό στήσιμο της σελίδας και αναπτύσσουμε μία ολοκληρωμένη στρατηγική μάρκετινγκ γύρω από το brand της εταιρίας σας. Επίσης δημιουργούμε ένα αναλυτικό Facebook Marketing Plan με προτάσεις και ενέργειες για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησής σας.

FACEBOOK PAGE UPDATING

Αυξάνουμε το ενδιαφέρον του κοινού μέσα από ελκυστικά Facebook Updates.


Έχουμε την δυνατότητα να πραγματοποιούμε καθημερινό έλεγχο της σελίδας σας για τυχόν σχόλια και παρατηρήσεις. Ανανεώνουμε το περιεχόμενο σύμφωνα με το Facebook Marketing Plan που έχουμε δημιουργήσει ανά τακτά χρονικά διαστήματα ή  όποτε αυτό κριθεί απαραίτητο.

Με αυτό τον τρόπο κρατάμε τους ακόλουθους της επαγγελματικής μας σελίδας σε εγρήγορση και αυξάνουμε καθημερινά το ενδιαφέρον τους μέσα από ελκυστικά Facebook Updates.

Διαχείριση Αρνητικών Κρίσεων:

Στη Z Design με την πολύχρονη εμπειρία μας έχουμε την δυνατότητα να διαχειριστούμε οποιαδήποτε αρνητική αναφορά ή αρνητικό σχόλιο προκύψει ώστε να μετατρέψουμε την κατάσταση από αρνητική σε θετική εμπειρία μεταξύ του κοινού και της επιχείρησής σας.

Απλώς ξεκινήστε με τον ημερήσιο προϋπολογισμό που μπορείτε να διαθέσετε αρχικά και στη συνέχεια μπορείτε να αυξήστε ή να μειώστε αυτό το ποσό ανάλογα με τα αποτελέσματά σας.

FACEBOOK PAGE UPDATING

Search